Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
April 13
Image Size
4.2 MB
Resolution
3500×2112
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
949
Favourites
82 (who?)
Comments
41
Downloads
6
×
Andrewsarchus by Berneri Andrewsarchus by Berneri
:shamrock: Another piece I did in my stream last night, t1sk1jukka suggested this, and I was like "why the hell not give a try", because this mammal had the weirdest anatomy. It was pretty challenging not to "fix" the head all the time. XD My brain said that THERE IS SOMETHING WRONG, but at the same time I knew it should look like this!

I planned to make lineart for this, but I kinda accidentally started to doing it without one.. And because of that, this is the very first full body picture I have done with this style, and I am pretty pleased with the outcome! I still have lot to learn, but this is a start. c:

Nyt tulee vaan mieleen "Nakkivene" kun tätä katsoo. Ne jotka eivät tiedä asiaa, vilkaiskaa mun striimisivuilta NAKKIVENE-niminen nauhoitus, ja kuunnelkaa 02:22:33:10 eteenpäin! Haha!
Add a Comment:
 
:iconpanizni:
Panizni Featured By Owner Jul 2, 2014  Hobbyist General Artist
Isn't this animal from the manga, "Cage of Eden?"
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Jul 3, 2014  Student General Artist
I have no idea if they have used this in some manga. :-D
Reply
:iconpanizni:
Panizni Featured By Owner Jul 3, 2014  Hobbyist General Artist
Oh, well THE MORE YOU KNOW. ;D It's a prehistoric so it's not like it's no real. 
Reply
:icondinnea:
dinnea Featured By Owner Apr 17, 2014  Hobbyist
Vitsit, tommosen kallo ois siisti nähä! Harmi et pika googletuksel en löytäny :( Hienoa piirtojälkeä, turkki on kiva! Tosi kiva!
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Apr 22, 2014  Student General Artist
NO NIINPÄ ÄLÄ VIITTI, olis aika mielenkiintosta. 8D Kiitos oih Dien<34
Reply
:icondinnea:
dinnea Featured By Owner Apr 22, 2014  Hobbyist
Kallot on liian kivoi! Etenkin kun opettaja tuo randomilla elukoiden kalloi ja käskee arvata lajia : D "Kosti" sen kun näytettii sille kuvaa vesikauriin kallosta www.azdrybones.com/images/Chin… ja se ei meinannut uskoa sen olevan oikea laji. Wallabilla on kyllä jännät hampaat. Etuhampaat tuo mieleen ihan ihmisen mut sitten poskihampaat jonkun lehmän tms.
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Apr 25, 2014  Student General Artist
HAHHHAha senkin peelot! Toi on kyl siisti kallo, oi että. Haluisin kerätä kalloja enemmänki mutta raHA. Itku sentään! Kallot on niin hienoja..
Reply
:icondinnea:
dinnea Featured By Owner Apr 28, 2014  Hobbyist
Ite aattelin ens syksynä ottaa pidemmäksi projektiksi uudestaan hirven kallo ja ehkä joltain iskän metsästäjäkaverilta voisi kysellä supikoiraa tms. Saa nyt nähä toteutuuko tämä ikinä. Yksi haave olisi kanssa tilata jostain kokonainen rotan tai kissan luuranko. Varsinkin kissa olisi kiva <3
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner May 1, 2014  Student General Artist
Ei vitsi, olis kyl tosi molto bene joku isompi kallo. *3* Mä haluaisin linnun luurangon!! Ja lintujen kallot on aina ollu mun lembareita, ei vitsi.
Reply
:icondinnea:
dinnea Featured By Owner May 2, 2014  Hobbyist
Linnut on kyl jännän näköisiä. Niillä on jännä uloke rintalastassaankin! Tai ainakin niillä jotka lentää tai ui. Vitsit kyllä oon kateellin Tartossa opisekeleville ku niillä on aina avoin luuhuone täynnä luurankoi. Me päästää näkee niit vaa dissektioiden yhteydessä :(
Reply
Add a Comment: